miercuri, 5 septembrie 2007

DINCOLO DE SLOVE

Pastorul B.P. Clendennen este cunoscut ca „restaurator al mesajului Cincizecimii”. Prelegerile sale expun 15 adevăruri biblice fundamentale, aşa cum au fost ele înţelese de pionierii mişcării penticostale din secolul al XX-lea. Care sunt aceste adevăruri? Le veţi descoperi singuri, citind cele două volume, „Dincolo de slove”.

Vrem doar să vă asigurăm că acest bărbat nu scrie de pe poziţia unui cercetător istoric sau a unui teolog. Întâi de toate, el este un om al lui Dumnezeu, cu peste 50 de ani de experienţe cu Duhul Sfânt, pe tărâm pastoral şi misionar. Experienţele pe care le împărtăşeşte cu noi sunt fascinante: uneori ne bucură, alteori ne înspăimântă, dar întotdeauna ne motivează.

Veţi rămâne surprinşi de tăria cu care acest bărbat s-a împotrivit tuturor vânturilor de doctrină sau practică moderniste care l-au bătut până la cei 85 de ani pe care-i are în prezent. Scrierile sale demască subtilităţile înregimentării ecumenice, care duc la compromis şi sting Duhul. Ele resping spectacolul şi „noutăţile charismatice”, care duc la confuzie şi imitaţie. Ele militează pentru întoarcerea la fundamentele apostolice ale Bisericii primare. Citiţi-le, şi veţi fi copleşiţi de dorinţa de a trăi o viaţă sfântă, în plinătatea Duhului Sfânt.

Cărţile pot fi comandate la :

Editura School of Christ

Str. Zamca 7

720214 Suceava

tel. 0330803076

email : biblioteca@agape.ro

www.agape.ro

Niciun comentariu: